Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'dan Transfer Açıklamaları

Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın, transfer çalışmalarında son durumu paylaştı.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 16:20
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 16:20

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'dan Transfer Açıklamaları

Çorum FK transfer döneminde hareketli günler yaşıyor

Trendyol 1. Lig takımlarından Ahlatcı Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın, transfer dönemi ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Çorum Şehir Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında bir kanat oyuncusu transfer etmek üzere olduklarını belirten Yalçın, "Muhtemelen bir transfer yapacağız ve transferi kapatacağız. Cuma gününe kadar transferimiz gelmiş olur," dedi.

Kulüp Hedefleri ve Geçmiş Başarılar

Transfer döneminin sona ermesine sadece iki gün kala, Yalçın, kadronun fazla genişletilmesini istemediklerini vurguladı. "Başka transfer yapmayacağız, fırsat olmazsa. Çünkü kulübün öncelikli hedefi her zaman mali açıdan sağlıklı ilerlemek," ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yılki kadronun %80 oranında korunmasına ve teknik direktör Serkan Özbalta'nın görevine devam etmesine dikkat çeken Yalçın, takımın Sakaryaspor maçındaki performansının da transfer politikalarında etkili olduğunu belirtti.

Uzun Vadeli Hedefler

Bu sezon için öncelikli hedeflerinin maddi açıdan ligi şampiyon bitirmek olduğunu belirten Yalçın, aynı zamanda Süper Lig'e yükselmeyi de hedeflediklerini söyledi. "Uzun yıllar en kötü ihtimalle bu ligde kalmamız ya da Süper Lig'de olmamız lazım. Önceden kaybettiğimiz bir değerimiz var. Bu takımı da aynı duruma düşürmek istemiyoruz," diyerek taraftarlarından sabır istedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın (ortada), Çorum Şehir...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın (ortada), Çorum Şehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.