Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Darbeci Ateşle Yaralanmış Olan Kani Yeşilyurt'un FETÖ ile Mücadelesi

Kani Yeşilyurt, 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanmasının ardından vatanseverliğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 21.10.2024 18:25
Güncelleme Tarihi: 21.10.2024 18:25

Darbeci Ateşle Yaralanmış Olan Kani Yeşilyurt'un FETÖ ile Mücadelesi

FETÖ'ye Karşı Mücadele: Kani Yeşilyurt'un Hikayesi

Kani Yeşilyurt, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde yaralanarak büyük bir acı yaşamış ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e haklarını helal etmediğini vurgulamıştır.

Huzuru Mahşeri Bekliyorum

Yeşilyurt, "Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Huzuru mahşeri sabırsızlıkla bekliyorum. O gün Rabbimin huzurunda haklarımın tamamını almadan kesinlikle yakasını bırakmayacağım." diyerek derin bir intikam hissini dile getirmiştir.

Kayıplar ve Mücadele

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde yaşanan mücadelede, Kani Yeşilyurt sol bacağından vurulmuş ve bu olayın ardından 38 gün hastanede tedavi görmüştür. Bacağındaki sinir kayıpları sebebiyle günlük yaşamında zorluklarla karşılaşan Yeşilyurt, "İyi ki devletim ve milletim için o gece sokağa çıkmışım, iyi ki yaralanmışım. Keşke şehit olsaydım!" ifadelerini kullanarak vatanseverliğini vurgulamıştır.

Gençlere Çağrı

Yeşilyurt, gençlere devlete sahip çıkma çağrısında bulunarak, "Devletimizi kaybedersek, milletimizi de kaybederiz. Devletimizi kaybedersek, huzurumuzu da kaybederiz. O sebeple ne olursa olsun devlet bizim devletimiz. Devletimize sahip çıkacağız." demiştir.

Bu olay, vatan sevgisinin ve milletin birliği için verilen mücadelenin bir sembolü olmuştur.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde vurularak yaralanan Kani Yeşilyurt, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.