Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları'ndan Barış Günü Mesajı

Hatimoğulları, Dünya Barış Günü etkinliğinde Filistin'e yapılan saldırıları kınadı ve barış çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 14:47
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 14:47

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları'ndan Barış Günü Mesajı

Hatimoğulları, Dünya Barış Günü'nde Mesajını Verdı

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Okmeydanı'nda düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Hatimoğulları, "Son bir yıl içinde Gazze’ye yönelik gerçekleştirilen saldırılarda 40 binden fazla insanın hayatını kaybettiğine dikkat çekti." dedi.

Filistin Halkının Mazlumiyetine Dikkat Çekti

Etkinlikte barış anneleriyle bir araya gelen Hatimoğulları, "Filistin halkı, bu bölgede en mazlum halklardan biri olmaya devam ediyor." sözleriyle Gazze'de yaşanan acılara vurgu yaptı.

Hatimoğulları, "Parti olarak tüm mazlum halkların yanında durduğumuz gibi, özellikle Filistin halkının da yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde ifade etti. İktidara da seslenen Hatimoğulları, "Gerçekten mazlum Filistin halkının yanında olun. Acılar içinde inleyen bu halkı yalnız bırakmayın." çağrısında bulundu.

Katılımcılar ve Etkinlik Detayları

Etkinliğe, DEM Parti İstanbul Milletvekilleri Keziban Konukcu Kok ve Özgül Saki ile DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan ve diğer parti üyeleri katıldı. Hatimoğulları’nın konuşmasının ardından, partililerle samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Okmeydanı'nda...

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Okmeydanı'nda düzenlenen "barış anneleri" ile kahvaltı etkinliğine katılarak konuşma yaptı.