Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Denizli'de Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Minibüslerden para çalan şüpheli, gizlendiği inşaatta yakalandı; hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 16:34
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 16:34

Denizli'de Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Denizli'de Hırsızlık Olayı

Denizli'de meydana gelen hırsızlık olayında, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan beş minibüsten toplamda yedi bin lira çaldığı iddia edilen bir şüpheli, saklandığı inşaatta yakalandı.

Olayın Detayları

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Yunusemre, Hacıkaplarlar ve Değirmenönü mahallelerinde bulunan minibüslerin camlarının kırılarak ya da zorla açılarak soyulduğunu bildiren ihbarlar üzerine harekete geçti.

Ekipler, kimliğini tespit ettikleri H.G (49) adlı şüpheliyi, Değirmenönü Mahallesi'nde saklandığı bir inşaatta yakaladı. Yapılan araştırmalarda H.G.'nin daha önce 18 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldığı ve dört ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı.

Güvenlik Kamerası Kayıtları

Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.G., adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Olayın yaşandığı minibüslerden birinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise, şüphelinin araçtaki arka camı açarak içeri girdiği ve şoför koltuğunun yanında bulunan çantadan paraları aldığı anlar yer alıyor. Dikkat Çeken Detaylar

Hırsızlık anının güvenlik kamerasına yansıması, olayın ciddiyetini gözler önüne seriyor. Şüpheli, vatandaşların güvenliğini tehdit eden bir eylemde bulundu.