Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Diş Kliniğine Silahlı Saldırı: Tedavi Süresi Uzadığı İçin Mükellefiyet Üstlendi

Adana'da diş tedavisi süresi uzadığını düşünen bir hasta, klinikte silahlı saldırıya yöneldi.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 10:29
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 10:29

Diş Kliniğine Silahlı Saldırı: Tedavi Süresi Uzadığı İçin Mükellefiyet Üstlendi

Adana'da Silahlı Saldırı Olayı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, diş tedavi süresinin uzadığını düşünen bir hasta, gece saatlerinde kapalı olan bir diş kliniğine pompalı tüfekle saldırıda bulundu. Olay, Gürselpaşa Mahallesi'ndeki kliniğin pencerelerine ve duvarlarına çok sayıda merminin isabet etmesiyle gerçekleşti.

Güvenlik Güçleri Harekete Geçti

Saldırının ardından, ihbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ekipler, kliniğin güvenlik kameralarını inceleyerek motosikletle saldırıya gelen iki kişiyi tespit etti.

Şüpheliler Tutuklandı

Yapılan araştırmalar sonucunda, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin Orhan A. (22) ve ona yardım eden Muhammed Can K. (21) olduğu belirlendi. İkili, düzenlenen baskınla yakalanarak emniyete götürüldü.

Sinirle Gerçekleştirdiği İddia Ediliyor

Orhan A., ifadesinde tedavi sürecinin uzamasından dolayı sinirlendiğini ve bu nedenle saldırıyı gerçekleştirdiğini öne sürdü. Yapılan yargılama sonucunda her iki şüpheli de nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıkardı

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, motosikletle olay yerine gelen iki şüpheli, sürücünün arkasında yer alan kişinin pompalı tüfekle kliniğe ateş açtığı ve daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu...

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu sırada pompalı tüfekle ateş açan hasta ve kendisine yardım eden arkadaşı tutuklandı.