Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dünya Varmış: Distopik Geleceğin Komedi İle Harmanlandığı Yeni Film

Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt ve Melisa Şenolsun'un başrollerde yer aldığı 'Dünya Varmış' filmi, 22 Kasım'da sinemalarda.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 18:43
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 18:43

Dünya Varmış: Distopik Geleceğin Komedi İle Harmanlandığı Yeni Film

Dünya Varmış Filmi: Yeni Bir Dönem Başlıyor

'Dünya Varmış' filmi, komedi unsurları ile fantastik bir geleceği harmanlayarak izleyicilere sunma vaadinde bulunuyor.

Başrol Oyuncularının Görüşleri

Filmin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan, bu yapımın sıradışı bir senaryoya sahip olduğunu belirtti. Düzyatan, "İçinde komedi öğeleri de barındıran, dünyanın sonuyla başlayarak çok farklı bir hikaye sunuyoruz. Bu senaryoyu ilk elime aldığımda heyecanlandım," dedi.

Filmin diğer başrol oyuncusu Melisa Şenolsun, çekimlerin Bodrum'da başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ifade ederek, "Film, seçilmiş insanlar bir sığınak otelinde başlarına gelen ilginç olayları komik bir dille anlatıyor," şeklinde konuştu.

Filmin Türü Üzerine Tartışmalar

Düzyatan, filmin türünün belirsiz olduğuna dikkat çekerek, "Filmin türünü tam olarak tanımlayamadığımız bir durum var. Birkaç türü içinde barındırıyor ve kendi içinde yeni bir tür oluşturabilir," ifadelerini kullandı.

Sinemanın Geleceği Üzerine Düşünceler

Düzyatan, sinemanın geleceği hakkında şunları kaydetti: "Sinemaya olan inancımı kaybetmiş değilim. Film izleme deneyimi, her genç için vazgeçilmez olmalı. Sinema kültürü, asla bitmeyecek."

Senaristlerden ve Yönetmenden Açıklamalar

Filmin senaristlerinden Sarp Bozkurt, senaryonun oluşturulma sürecinin heyecan verici olduğunu belirterek, "Nasıl daha komik hale getirebiliriz diye başladık ve yeni bir şeye dönüştü," dedi. Yönetmen Ali Adnan Özgür ise, projeyi 6-7 yıl süresince üzerinde çalışarak geliştirdiklerini açıkladı.

Filmin Kadrosu ve Üretim Süreci

'Dünya Varmış' filminde; Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun gibi isimlerin yanı sıra Ece Sükan, Atilla Olgaç, Erkan Can gibi usta oyuncular da yer alıyor. Film için özel kostümler hazırlandı ve görsel efektler uygulandı.

Filmin hikayesi, dünyanın sonunu getiren bir salgından kaçan seçilmiş insanların otelde yaşadığı komik olayları mercek altına alıyor. Macera, arkadaşlık ve aşk temaları filmin odağını oluşturuyor.

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla...

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla "Dünya Varmış" filmi 22 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.