Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eda Erdem, Beymen ile İşbirliği Yapıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem, Beymen'in özel projelerinde yer alacak.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 10:55
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 11:16

Eda Erdem, Beymen ile İşbirliği Yapıyor

Eda Erdem ve Beymen'den Özel İşbirliği

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, ünlü moda markası Beymen ile önemli bir işbirliğine imza attı. Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Erdem'in projelerde yer alacak olmasından duyduğu heyecanı dile getirdi.

CEO Elif Çapçı'nın Açıklamaları

Elif Çapçı, "Eda Erdem'in tüm başarılarının yanı sıra gösterdiği duruş ve ilham verici liderliği ile hepimizin gururu. Ülkemizin lüks moda alanında Eda ile işbirliği yapmak bizleri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Yaklaşan olimpiyatlarla birlikte bu projeyi duyurmak bizim için büyük bir önem taşıyor. Başarılarının devamını diliyorum," dedi. Beymen, Eda Erdem ile birlikte

Yapılan anlaşma gereği, milli sporcu Erdem, Beymen'in stil destekçisi olacak ve bir yıl boyunca markanın özel projelerinde aktif rol alacak. Beymen, Eda Erdem ile olimpiyat sonrasında da pek çok projeye imza atmayı planlıyor.

Beymen, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı...

Beymen, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem ile işbirliği gerçekleştirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Beymen, yapılan anlaşma kapsamında milli sporcu Erdem'in bir yıl boyunca stil destekçisi olacak. Ayrıca Erdem, Beymen ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Beymen'in özel projelerinde yer alacak.