Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Edirne, 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapıyor

Edirne, 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Ertürk, süreçten memnun.

Yayın Tarihi: 07.09.2024 10:58
Güncelleme Tarihi: 07.09.2024 10:58

Edirne, 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapıyor

Edirne, 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapıyor

Türkiye Kürek Federasyonu’nun düzenlediği 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası, Edirne'nin Meriç Nehri'nde kurulan parkurda başlamış durumda. Federasyon Başkanı Erhan Ertürk, etkinliği büyük bir mutlulukla karşıladıklarını dile getirdi.

Oylamada Başarı

Ertürk, basın toplantısında 27 ülkenin oyunu alarak İtalya ve Almanya’yı geçip, şampiyonanın Edirne'de yapılması konusunda oy kullandıklarını belirtti. Bu sürecin oldukça zorlu olduğunu ifade etti.

Yarışmalara Dair Bilgiler

Şampiyonanın ilk gününde eleme ve sıralama yarışlarının yapıldığını aktaran Ertürk, organizasyonun büyük bir ilgiyle takip edildiğini kaydetti. Yarışmalar, 6 parkur üzerinden düzenlenirken, daha az katılımlı olan yarışlarda sıralama eleme yarışları gerçekleştirilecek.

Ertürk, "Her yarıştan sonra sporculara madalyaları verilecek. Meriç Nehri'nde katılan sporcuların performanslarını büyük bir heyecanla izleyeceğiz," diyerek heyecanını dile getirdi.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk, Türkiye'de kürek branşında düzenlenen ilk Avrupa...

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk, Türkiye'de kürek branşında düzenlenen ilk Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ertürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası'nın Meriç Nehri'nde kurulan parkurda başladığını ifade etti.