Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Engelsiz Piknik Şenliği Ankara'da Gerçekleşti

Özel sporcular ve aileleri, Ankara'da düzenlenen Engelsiz Piknik Şenliği'nde bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 18.08.2024 18:11
Güncelleme Tarihi: 18.08.2024 18:11

Engelsiz Piknik Şenliği Ankara'da Gerçekleşti

Engelsiz Piknik Şenliği Ankara'da

Özel sporcular ve aileleri, Türkiye Özel Sporcular, Eğitim, Yardım ve Spor Vakfı (TÖSEV) tarafından düzenlenen "2. Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği"nde bir araya geldi.

Şenliğe Katılan İsimler

Etkinliğe, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt, TÖSEV Başkanı Ömer Osman Yanık ve pek çok özel sporcu ile aileleri katıldı.

Yanık'ın Açıklamaları

Etkinlikte bir konuşma yapan Ömer Osman Yanık, "Özel evlatlarımızla ilgili konuları yalnızca belirli günlere sıkıştırmıyoruz, yılın her anı engelleri birlikte aşmak için çaba gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sosyal politikalar konusunda her gün yeni kazanımlar elde ediyoruz." dedi.

Kurt'un Mesajı

Ensar Kurt da, "Sizlerle bir arada olmaktan ve yapılacak hizmetlerle ilgili konuşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Engelleri sporla aşıyoruz. 20 yılda bu ülkede çok şey değişti, annelerimiz çocuklarının gelişimi için büyük çabalar sarf etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Federasyon Başkanımız Birol Aydın sizler için gereken her şeyi yapmak için destek oldular." ifadelerini kullandı.

Etkinlik Eğlenceli Anlarla Devam Etti

Konuşmaların ardından etkinlikte çuval yarışı düzenlendi. Tüm katılımcılar, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek halaylar çekti.

Özel sporcular ve aileleri, "2. Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği"nde buluştu. Türkiye Özel...

Özel sporcular ve aileleri, "2. Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği"nde buluştu. Türkiye Özel Sporcular, Eğitim, Yardım ve Spor Vakfının (TÖSEV) düzenlediği "Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği"ne Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt (sol 4), TÖSEV Başkanı Ömer Osman Yanık, özel sporcular ve aileleri katıldı.