Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Erzurum'da Gürültülü Araç Sürücüsüne Ceza

Erzurum'da sosyal medya şikayeti üzerine abartı egzozlu otomobil sürücüsüne ceza kesildi.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 20:35
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 20:35

Erzurum'da Gürültülü Araç Sürücüsüne Ceza

Erzurum'da Abartı Egzozlu Araç Kullanan Sürücüye Ceza

Erzurum'da, abartı egzoz kullanan bir otomobil sürücüsü, sosyal medya üzerinden yapılan bir şikayet sonrası cezalandırıldı.

Sosyal Medya Üzerinden Gelişen Şikayet

Sosyal medya platformunda Vali Mustafa Çiftçi"ye yönelik yapılan bir şikayette, "Sayın Valim, bu abartı egzozla gürültü yapan otomobiller için bir çözüm bulabilir miyiz? Gerçekten çok rahatsızlık veriyorlar" ifadesi dikkat çekti.

Polis Ekiplerinin Harekete Geçmesi

Bu şikayetin ardından Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Otomobilin plaka bilgileri kullanılarak sürücünün kimliği belirlendi.

Ceza ve Araç Çekimi

Belirlenen sürücü A.M.B., polis tarafından yakalandı. Yapılan kontrollerde sürücüye, sigortasız araç kullanmaktan ve gürültü nedeniyle toplam 1380 lira ceza kesildi. Ayrıca araç, otoparka çekildi.

Sosyal Medya Paylaşımı

Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesaplarından otomobilin tespit edilip gereken işlemlerin yapıldığına dair bir paylaşımda bulunarak vatandaşların duyarlılığının önemine vurgu yaptı.

Erzurum'da abartı egzozlu otomobil sürücüsüne sosyal medyadan yapılan şikayet üzerine cezai işlem...

Erzurum'da abartı egzozlu otomobil sürücüsüne sosyal medyadan yapılan şikayet üzerine cezai işlem uygulandı. Ekiplerce, sürücüye sigortasız araç kullanmaktan ve gürültüden dolayı 1380 lira ceza yazıldı, otomobil ise otoparka çekildi.