Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Erzurumspor FK'dan Nijeryalı Yıldızı Transfer

Erzurumspor FK, Okechukwu Azubuike'yi kadrosuna kattı. Futbolcu, tanıtım filminde şehrin güzelliklerini keşfetti.

Yayın Tarihi: 06.09.2024 13:36
Güncelleme Tarihi: 06.09.2024 13:36

Erzurumspor FK'dan Nijeryalı Yıldızı Transfer

Erzurumspor FK, Nijeryalı Futbolcu Okechukwu Azubuike'yi Transfer Etti

Trendyol 1. Lig'in köklü takımlarından olan Erzurumspor FK, yeni bir futbolcu ile kadrosunu güçlendirdi. Kulüp, Nijeryalı futbolcu Okechukwu Azubuike'yi transfer ettiğini resmen açıkladı.

Resmi Sözleşme İmzaladık

Mavi-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Azubuike ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüp açıklamasında, "Azubuike ile 1 yıllık anlaşma sağladık, camiamıza hayırlı olsun. Erzurumspor'umuza hoş geldin Azubuike." ifadelerine yer verildi.

Sosyal Medyada Paylaşıldı

Erzurumspor, transferin duyurulmasıyla birlikte sosyal medya hesaplarından da bir paylaşımda bulundu. Ekibin, futbolcu için hazırladığı tanıtım filminde Azubuike, Palandöken Kayak Merkezi ve kentin tarihi mekanlarını ziyaret etti.

Azubuike'den Coşkulu Mesaj

Tanıtım filminde az önce görücüye çıkan Azubuike, "Merhaba ben Azubuike, Anadolu'nun zirvesindeyim. Burası Erzurum ve bu harika şehir Türkiye'nin en tarihi, en güzel şehirlerinden birisi. Türkiye'nin ve dünyanın birçok kulübü bu şehirde antrenman yaparak maçlarına hazırlanıyor. Erzurumspor taraftarı dünyanın her yerinde agresif. Tutkulu bir taraftarımız var, saygı gösteren, şehrine ve takımına bağlı ve ben istediğim yerdeyim. Bu şehrin duygusunu, size sahada 25 numara ile yansıtacağım. Haydi Erzurumspor, yeniden zafere." diyerek hayranlarına coşku dolu bir mesaj verdi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, Nijeryalı futbolcu Okechukwu Azubuike'yi transfer...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, Nijeryalı futbolcu Okechukwu Azubuike'yi transfer ettiğini açıkladı.