Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eskişehir'de Bir Evde Biriken Atıklar Temizlendi

Eskişehir Odunpazarı'nda bir evde biriken atıklar belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 13:58
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 13:58

Eskişehir'de Bir Evde Biriken Atıklar Temizlendi

Eskişehir Odunpazarı'nda Temizlik Operasyonu

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Deliklitaş Mahallesi'nde bir evde biriken sağlığa zararlı atıklar, Odunpazarı Belediyesi Temiz İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

İhbar Üzerine Harekete Geçildi

Mahalle sakinleri, evde biriken çöplerin neden olduğu kötü koku sebebiyle belediyeye ihbarda bulundu. İhbar sonrasında İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda, polis ve zabıta ekipleriyle birlikte olay yerine intikal eden temizlik ekipleri, atıkların bulunduğu alanda çalışmalar başlattı.

Çevre Temizliği ve Dezenfeksiyon Çalışmaları

Yapılan temizlikte, çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutular, poşet ve kağıt gibi atıklar evden çıkarıldı. Ekipler, atıkların temizlenmesinin ardından genel temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Bu tür olaylar, çevre sağlığı açısından büyük tehdit oluşturmaktadır. Belediyeler, çevre temizliği ve halk sağlığı için bu tür durumlarda hızlıca müdahale etmekte kararlıdır.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evde biriktirilen atıkların kokuya neden olması üzerine...

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evde biriktirilen atıkların kokuya neden olması üzerine vatandaşların belediyeye ihbarı sonrasında, ev belediye ekiplerince temizlendi.