Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eyüp Lojistik Yeni Depootel Konsepti ile Türkiye'de Depolama Hizmetlerine Yön Veriyor

Eyüp Lojistik, esnek depolama hizmeti sunan 'Depootel' konsepti ile sektörde fark yaratıyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 11:57
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 11:57

Eyüp Lojistik Yeni Depootel Konsepti ile Türkiye'de Depolama Hizmetlerine Yön Veriyor

Yeni Depolama Çözümü: Depootel

Eyüp Lojistik, geliştirdiği Depootel konsepti ile depolama hizmetlerini daha esnek ve erişilebilir hale getiriyor. Müşterilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunulan sistem, 1 metrekareden 100 bin metrekareye kadar depolama alanı sağlamaktadır.

Özelleştirilmiş Depolama İmkanları

Şirketin açıklamasına göre, Depootel hizmetleri müşterilere 1 paletten 100 bin palete kadar seçenekler sunarak, bireysel ve kurumsal depolama ihtiyaçlarını karşılamakta. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, "Burada belirleyici olan unsur, ürün sayısı, metrekare ve süre. Hizmeti tamamen müşterimiz belirliyor," şeklinde konuştu.

Güvenli ve Kontrol Altında

Eyüp Lojistik'in depoları, 24 saat güvenlik personeli ve kapalı devre güvenlik kameraları ile izlenerek, müşteri ürünlerinin güvenliği üst düzeyde sağlanıyor. Bartık, depolama sürecinde indirme, yükleme, paketleme, elleçleme gibi hizmetlerin de detaylı olarak sunulduğunu ifade etti.

İhtiyaca Göre Esnek Çözümler

Müşterilerin taleplerine göre stok sayımı yaparak, ihtiyaç duydukları bilgileri anlık olarak sağladıklarını belirten Bartık, bu hizmetlerin profesyonel bir ekip tarafından titizlikle gerçekleştirildiğini vurguladı. Depootel, ürünlerin taşınması, paketlenmesi ve yeniden ambalajlanması gibi spesifik işlemlere de imkan tanıyor.

Depootel ile Eyüp Lojistik, sektördeki değişikliklere hızla cevap vererek, müşterilerinin depolama süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor.