Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş'ın Başarı Dolu Açıklamaları

Eyüpspor, Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek 3. haftada önemli bir galibiyet aldı. Teknik Sorumlu Kerem Yavaş maç sonrası yaptığı değerlendirmede mutluluğunu dile getirdi.

Yayın Tarihi: 24.08.2024 23:12
Güncelleme Tarihi: 24.08.2024 23:12

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş'ın Başarı Dolu Açıklamaları

Eyüpspor'un Sivasspor Zaferi

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında ikas Eyüpspor, deplasmanda Net Global Sivasspor karşısında 1-0'lık skorla galip geldi. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Eyüpspor'un Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, elde ettikleri sonuçtan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

İyi Bir Başlangıç

Yavaş, lige başlangıçlarının tatmin edici olduğunu belirterek, "Ligin yeni takımıyız ve ilk üç maçımız gerçekten hayal ettiğimiz gibi geçti. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi ve bu başarıyı devam ettirmek istiyorduk." dedi. Ayrıca, ligde alınan puanların ilerleyen dönemlerde daha büyük bir önem taşıyacağını vurguladı.

Zorlu Fikstür

Önlerinde zorlu bir fikstür olduğuna dikkat çeken Yavaş, "Fikstür zorlandıkça, burada aldığımız puanlar, daha kaliteli kadrolara sahip takımlara karşı rahat oynamamızı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Maç Performansı

Maçın genel performansına da değinen Yavaş, "Sivasspor iyi mücadele etti ancak biz maçın başından sonuna kadar oyuna hakimdik. Fırsatlar yakaladık ama bunları değerlendiremedik. Sonuç olarak, bu önemli üç puanı aldığımız için çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında Net Global Sivasspor, ikas Eyüpspor ile karşılaştı. Mücadeleden...

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında Net Global Sivasspor, ikas Eyüpspor ile karşılaştı. Mücadeleden 1-0 mağlup ayrılan Net Global Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor'u 1-0 mağlup eden ikas...

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor'u 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'un Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.