Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Lugano Karşısında Avantajlı Başladı

Fenerbahçe, Lugano'yu 4-3 mağlup ederken, teknik direktör Mourinho zemin şartlarını eleştirdi.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 00:01
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 00:01

Fenerbahçe, Lugano Karşısında Avantajlı Başladı

Fenerbahçe, Lugano'yu Deplasmanda Yendi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda, Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu 4-3 mağlup ederken, teknik direktör Jose Mourinho, taraftarların desteğiyle turu geçmek istediklerini belirtti.

Maç Sonrası Mourinho'nun Açıklamaları

Arena Thun'da oynanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mourinho, zemin şartlarının kendilerini zorladığını ifade etti. ''Maçtan önce zeminle ilgili konuşmak istemedim. Sentetik zemin zordu ve futbolcular da zorlandı. Bu tür bir zeminde oynanan bir Şampiyonlar Ligi maçı kabul edilemez,'' dedi.

Mourinho'dan Transfer Yorumları

Kulübün transfer politikalarını da değerlendiren Mourinho, ''Kulüp, bana en iyi kadroyu sundu. İyi bir takım olmaya başladık ve bu konuda çaba gösteren herkese teşekkür ederim,'' şeklinde konuştu.

Dzeko'dan Sakıncalı Zemin Açıklaması

Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko ise, maçın birkaç yönüne değinerek, ''Bu zeminde oynamaya alışmalıyız. İkinci yarıda daha iyi başladık ama kalemizde 3 gol görmek üzücüydü. Yine de ikinci maç için avantajlıyız,'' ifadelerini kullandı.

Profili: Mourinho

Dzeko, Mourinho'yu tanıdıkları için memnun olduklarını belirtti ve ''Onu açıklamak zor. Hem eğlenceli hem de sinirli bir karakter. Fenerbahçe'de teknik adam olması harika,'' dedi.