Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Mourinho ile Avrupa'da Yeni Bir Sayfa Açıyor

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde Avrupa'da FC Lugano ile mücadele edecek. Maç D-Smart'tan canlı yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 11:12
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 11:12

Fenerbahçe, Mourinho ile Avrupa'da Yeni Bir Sayfa Açıyor

Fenerbahçe, Mourinho ile Avrupa Arenasına Çıkıyor

İki kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin başında Avrupa sahnesine adım atıyor. Fenerbahçe, FC Lugano ile karşılaşacak ve bu mücadele D-Smart üzerinden canlı yayınlanacak.

Maç Hakkında Bilgiler

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda bu akşam saat 21:30'da İsviçre temsilcisi FC Lugano ile mücadele edecek. Yeni transferlerden St. Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın, UEFA listesine dahil edildi; ancak sakat olan St. Maximin ilk maçta forma giyemeyecek. Diğer iki oyuncu ise Mourinho'nun tercih etmesi halinde sahada yer alacak.

Mourinho'nun Açıklamaları

Maç öncesi basın toplantısında Mourinho, Fenerbahçe'ye katıldığı günden beri keyifli bir çalışma ortamında olduğunu ifade etti. Ayrıca İstanbul'daki rövanşı düşünmeden, sadece bu akşam yapılacak maça odaklandığını belirtip galibiyet hedeflediklerini vurguladı.

Hakem ve Yayın Bilgileri

Karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek. Ayrıca, Fenerbahçe'nin UEFA tarafından verilen deplasman tribünü yasağı nedeniyle taraftarları misafir tribününde bulunamayacak.

Canlı Yayın Programı

Spor Smart kanalı, 14:30'dan itibaren Fenerbahçe'nin hazırlık maçları ve tarihî karşılaşma özetleri ile izleyicileri bilgilendirecek. Aykut Aydın, Yağız Sabuncuoğlu ve Semih Sezerli, "Maça Doğru" programında hazırlık yapacak. Maç sonrası Mourinho'nun değerlendirmeleri, "Maçın Ardından" programında yer alacak.

Sonuç ve Hedefler

Fenerbahçe, eğer Lüganon'u eleme başarısını gösterirse, 3. ön eleme ve play-off turlarında mücadele edecek. 2008-2009 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayan Fenerbahçe, Mourinho yönetiminde bu prestijli turnuvaya dönmeyi amaçlıyor. Fenerbahçe, geride kalan sezonda ise Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunan takımı Olympiakos'a elenmişti.

Rövanş Maçı

Fenerbahçe ve FC Lugano arasındaki rövanş mücadelesi 30 Temmuz'da İstanbul'da gerçekleşecek.