Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçı Ertelendi

Fenerbahçe Opet ve Beşiktaş arasındaki kadın basketbol maçı, saha olayları nedeniyle ertelendi. Özkan Arseven, durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 22:13
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 22:13

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçı Ertelendi

Fenerbahçe Opet ve Beşiktaş Maçının Ertelenmesi Üzerine Açıklamalar

Fenerbahçe Opet ve Beşiktaş arasında gerçekleşmesi planlanan FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, saha olayları nedeniyle ertelendi. Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, durumu değerlendirerek kadın basketbolunun gelişimi açısından üzücü bir olay yaşandığını ifade etti.

Özkan Arseven'in Açıklamaları

Özkan Arseven, Basketbol Gelişim Merkezi'nde Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Büyük maçların heyecanı içerisinde bu tür olayların yaşanması mümkün. Türkiye'nin önde gelen iki kulübü burada karşı karşıya geldi. Her iki takımın da taraftarları maçı izlemek üzere stadyumdaydı. Maç başlangıçta güzel geçti, ancak Fenerbahçe taraftarından atılan patlayıcı maddelere bizim taraftarımız da karşılık verince olaylar büyüdü. Bu tür durumların kadın basketbol maçlarında yaşanması kesinlikle üzücü. Biz, spor salonlarında daha fazla kadın ve çocuk görmek istiyoruz. Basketbolun kalitesinin artmasını arzuluyoruz." şeklinde konuştu.

Ortak Karar Alındı

Maçın nasıl devam edeceğine dair de görüşmeler gerçekleştirildiğini belirten Arseven, "İki kulübe de bu olayla ilgili sorular yöneltildi. Biz, maçın ertelenmesini talep ettik, ancak Fenerbahçe başlangıçta maçı oynamak istedi. Sonrasında Ali Koç, bizim görüşümüze saygı göstererek ortak bir karar aldık. Yarın tekrardan sahada olacağız. Her iki takıma da başarılar diliyorum." dedi.

Maç, yarın Basketbol Gelişim Merkezi'nde saat 16.00'da kaldığı yerden devam edecek.

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven,  AA muhabirine açıklamalarda...

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.