Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe vs Lugano: Mattia Croci-Torti'nin Değerlendirmeleri

Lugano'nun teknik direktörü Croci-Torti, Fenerbahçe'yi övgülerle andı ve takımının karakterini vurguladı.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 22:54
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 22:54

Fenerbahçe vs Lugano: Mattia Croci-Torti'nin Değerlendirmeleri

Fenerbahçe-Lugano Maçının Ardından

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Lugano'yu 2-1 mağlup etmesinin ardından, Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Lugano'nun Karakteri

İsviçreli teknik adam, Fenerbahçe'nin kendilerinden daha kaliteli bir takım olduğunu dile getirdi. Croci-Torti, "Fenerbahçe bizden kaliteli bir takımdı. Ben kendi takımımla gurur duyuyorum. Karakterli bir takımım var," dedi.

İlk Yarı Performansı

Croci-Torti, ikinci yarıda Fenerbahçe'nin baskısını hissettiklerini ve Dzeko gibi kaliteli oyuncularla karşılaştıklarını belirtti. "İkinci yarıda bizi zorladılar," diyerek, "Kendi adıma üzgünüm çünkü buradan daha fazla bir şeyler çıkarabilirdik," ifadesini kullandı.

Mourinho'nun Tebrikleri

The Special One olarak bilinen José Mourinho'nun takımı övmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Croci-Torti, "Takımla gurur duyuyorum. İki maçta da Fenerbahçe'yi biraz heyecanlandırdık," dedi.

Beşiktaş ile Karşılaştırma

Geçen sezon Beşiktaş ile oynadıkları maçı hatırlatan Croci-Torti, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan daha kaliteli bir takım olduğunu vurguladı. "Fenerbahçe, hocasıyla ve seyircisiyle çok daha etkili bir takım," dedi.

Gelecek Vaat Eden Performans

Croci-Torti, Fenerbahçe'yi daha iyi beklediklerini ve kendi oyunlarını oynama gayretinde olduklarını belirtti. "Fenerbahçe'yi daha güçlü görüyoruz. Avrupa Şampiyonası'ndan dönen oyuncular ve yeni transferler ile birlikte, çok daha iyi bir takım olacaklar," diyerek sözlerini tamamladı.