Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe, yeni transferi Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi. Asbaşkan Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 14:43
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 14:43

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi Duyurdu

Fenerbahçe, İspanya'nın Sevilla takımından transfer ettiği Youssef En-Nesyri için heyecan verici bir imza töreni gerçekleştirdi. Tören, Ülker Stadı'nda düzenlendi ve kulüp yöneticileri, futbolcunun yanı sıra medyanın da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kulüp Yöneticilerinin Açıklamaları

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, törende yaptığı konuşmada, "Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin bonservisi en yüksek futbolcusu oldu." ifadesini kullandı. Transferin zorlu geçtiğini belirten Ilıcalı, Mario Branco ile yapılan görüşmelerin sıcak geçtiğini ekledi.

İmza töreninde, En-Nesyri'nin transfer bedeli hakkında da bilgi veren Ilıcalı, "Futbolcuyu 19,5 milyon avro gibi bir bedelle kadromuza kattık. Ayrıca sezona en yüksek bütçeli kadro ile başladık." dedi.

Futbolcunun Düşünceleri

İmza töreninde söz alan Youssef En-Nesyri, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Harika bir takıma katıldım ve elimden gelenin en iyisini yapmak için buradayım." dedi. Kulüpler arası görüşmelerin süreci uzattığını vurgulayan En-Nesyri, Fenerbahçe'yi tercih ettiği için memnun olduğunu dile getirdi.

Geçmişteki Deneyimleri

En-Nesyri, 16 Mart 2023'te Sevilla formasıyla Fenerbahçe'ye karşı UEFA Avrupa Ligi maçında oynadığını hatırlatarak, "Yerli taraftarın desteğini o gün çok beğenmiştim. Bu atmosferde oynamak benim için ayrı bir mutluluk." şeklinde ifade etti. İmza töreninin sonunda karakteristik gol sevinci ile basın mensuplarına poz verdi.