Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray-PAOK Maçında Terör Sembolleri ve Uyuşturucu Skandalı

Galatasaray-PAOK maçında terör örgütü sembollerini stada sokmaya çalışan bir kişi yakalandı.

Yayın Tarihi: 28.09.2024 15:24
Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 15:24

Galatasaray-PAOK Maçında Terör Sembolleri ve Uyuşturucu Skandalı

Galatasaray-PAOK Maçındaki Olay

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile oynadığı ve 3-1'lik skorla kazandığı karşılaşma öncesinde dikkat çeken bir olay meydana geldi. Maç sırasında, stada PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bir bez parçası sokmaya çalışan bir kişi yakalandı.

Yakalanan Şüpheli

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen güvenlik önlemleri çerçevesinde, 44 bin 411 seyircinin bulunduğu maç öncesi yapılan denetimlerde, gizlice stada terör sembolü sokmaya çalışan bir kişinin olduğu tespit edildi.

Yapılan incelemelerde Yunanistan uyruklu K.T. ismindeki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde gerçekleşen aramada bir miktar kokain ele geçirildi.

Yasal İşlemler

Emniyet müdürlüğünde gerekli işlemleri tamamlanan K.T., daha sonra adliyeye sevk edildi. Ancak, burada verilen karar sonrasında şüpheli sınır dışı edildi.

Alınan bu önlemler ve olay, maçta herhangi bir kaos yaşanmamasını sağladı.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği ve 3-1 yendiği PAOK karşılaşması...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği ve 3-1 yendiği PAOK karşılaşması öncesi stada PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bez parçası sokmaya çalışırken yakalanan ve üzerinde uyuşturucu bulunan Yunanistan uyruklu şüpheli K.T. sınır dışı edildi.