Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Parma ile Sezon Öncesi Son Hazırlık Maçını Oynayacak

Galatasaray, Parma ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Maç, D-Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 12:12
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 12:12

Galatasaray, Parma ile Sezon Öncesi Son Hazırlık Maçını Oynayacak

Galatasaray, Parma ile Sezon Öncesi Hazırlık Maçına Çıkıyor

Galatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya'da tamamlayarak bu akşam İtalya’nın köklü takımlarından Parma ile karşılaşacak. Maç, D-Smart ve D-Smart GO platformları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Özel Yayın Detayları

Karşılaşma, Avusturya'nın Linz şehrindeki Raiffeisen Arena'da saat 21.15'te başlayacak. Yayıncı kuruluş Spor Smart, saat 20.00’de "Maça Doğru" programı ile izleyicilere özel içerik sunacak.

Önemli İsimler Maçta Görev Alacak

Programda, Berke Kosova, Aykut Aydın ve Semih Sezerli maç öncesi analizler yapacakken, Serhan Türk stadyodan bağlantılar gerçekleştirecek. Maçın anlatımını Alp Özgen yapacak, yorumlarını ise Orhan Uluca gerçekleştirecek.

Takımda Son Gelişmeler

Son hazırlık maçında Lecce’ye karşı ikinci yarıda oyuna giren Mauro Icardi'nin, bu akşamki karşılaşmada ilk 11'de yer alması bekleniyor. Ayrıca, milli takımda görev alan Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz gibi isimlerin de sahada süre alması öngörülüyor.

Yeni transferlerden Elias Jelert, teknik direktör Okan Buruk tarafından forma giymesi durumunda bu akşam ilk kez sarı-kırmızılı formayı giymiş olacak.

Sezonun İlk Resmi Maçı

Parma ile yapılacak maçın ardından Galatasaray, Avusturya kampını tamamlayarak yurda dönecek. Takım, 3 Ağustos'ta Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Beşiktaş ile sezonun ilk resmi maçına çıkacak.