Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Slavia Prag ile Beraberlikte Üzüntü Yaşıyor

Galatasaray Petrol Ofisi'nin teknik direktörü Metin Ülgen, Slavia Prag maçı sonrası tur için umutlu.

Yayın Tarihi: 19.09.2024 23:13
Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 23:13

Galatasaray, Slavia Prag ile Beraberlikte Üzüntü Yaşıyor

Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen'in Açıklamaları

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme ilk maçında Çek Cumhuriyeti temsilcisi Slavia Prag ile 2-2 berabere kalmanın ardından Galatasaray Petrol Ofisi teknik direktörü Metin Ülgen, deplasmanda iyi bir sonuç alarak turu geçme arzusunu dile getirdi.

Maç Sonrası Değerlendirme

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maçı değerlendiren Ülgen, "İlk yarıda 2-0 öne geçmemize rağmen, son dakikada gelen golle 2-2'lik eşitlikle ayrıldık. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm." şeklinde konuştu.

Duran Toplarda Zayıf Savunma

Rakibin duran toplarda etkili olduğunu vurgulayan Ülgen, şunları ekledi: "Çalışmalarımız doğrultusunda bu iki golü yedik. Oyunda genel olarak iyiydik ama maçın sonunu kötü getirdik. Kendi sahamızda kazansaydık, rövanş için daha avantajlı olacaktık. Slavia Prag, Şampiyonlar Ligi’nde tecrübeli bir takım. Biz ise daha yeni bir takımız, ancak bu oyunda iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum."

Rövanş İçin Strateji

Rövanş mücadelesine dair planlarını paylaşan Ülgen, "Rakibimizi daha iyi tanıdık, bu nedenle savunmamızı güçlendireceğiz. Kendi sahamızda nasıl 2-0 öne geçtiysek deplasmanda da önde başlamak istiyoruz. İnanıyoruz ve istiyoruz ki, oradan iyi bir sonuç alalım. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

Sonuç

Metin Ülgen, takımının potansiyeline güvendiğini ve Slavia Prag maçında yenemeyecekleri bir takım olmadığını dile getirdi. Deplasmandaki mücadeleye büyük bir inançla çıkacaklarının altını çizdi.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk...

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Çekya'nın Slavia Prag ekibiyle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.