Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Avusturya Kampı Değerlendirmesi

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Avusturya kampı ve hazırlık maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 28.07.2024 00:19
Güncelleme Tarihi: 28.07.2024 00:19

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Avusturya Kampı Değerlendirmesi

Okan Buruk'tan Avusturya Kampı Değerlendirmesi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da gerçekleştirilen kamp süreçlerini değerlendirdi. Buruk, "İstediğimiz gibi iki kamp geçirdik. Sakatlığımız yok, her şey yolunda" dedi.

Hazırlık Maçında Parma ile Karşılaştılar

Avusturya'nın Liezen bölgesindeki kamp alanında, LASK tarafından düzenlenen Summer Series Upper Austria turnuvasında, İtalya Serie A ekiplerinden Parma ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, maçı 2-0 kaybetti.

Okan Buruk'un Maç Sonu Açıklamaları

Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Buruk, "Milli takımdan dönen futbolcularımız var. Uzun bir sezondan çıktılar ve bir süre dinlenmeleri gerek. Bunu sağlamak için çalışmalar yapıyoruz" şeklinde sözlerine devam etti. Icardi'nin maçta gösterdiği performans hakkında da bilgi verdi.

Sakatlıklar ve Gelecek Hedefler

Okan Buruk, "Bugün burada sakatlık yaşanmaması benim için önemli. Oyuncuların önümüzdeki maçlara daha dinç çıkmalarını sağlamak istiyoruz" ifadelerini kullanarak, Süper Kupa maçı için heyecan duyduğunu belirtti.

Orta Saha Takviyesi Düşünüyor

Geçmiş sezondan kalan cezası nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda takımın başında olamayacak olan Buruk, "Çok iyi bir kadroya sahibiz ve sağ bek transferimizi gerçekleştirdik. Orta sahaya da takviye düşüncemiz var" diyerek hedeflerini açıkladı.