Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Garanti BBVA Emeklilik Mobil Uygulamasında Yeni Sigorta Hizmeti Duyurdu

Garanti BBVA Emeklilik, kredi kartı ödeme güvencesi sigortasını mobil uygulamasında sunarak müşterilerine büyük bir kolaylık sağladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:09
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:09

Garanti BBVA Emeklilik Mobil Uygulamasında Yeni Sigorta Hizmeti Duyurdu

Garanti BBVA Emeklilik’ten Yenilikçi Sigorta Hizmeti

Garanti BBVA Emeklilik, müşterilerine kredi kartı borçlarını güvence altına alabilmeleri için mobil uygulamasında kredi kartı ödeme güvencesi sigortasını tanıttı.

Sigorta ile Güvenceniz Sizi Bekliyor

Bankanın açıklamasına göre, vefat, kaza, hastalık veya işsizlik gibi beklenmedik durumlarda kredi kartı borçları, Garanti BBVA Emeklilik tarafından karşılanacak.

Özel Kampanya ile Hoş Geldin Bonusu

Mobil uygulama üzerinden 31 Temmuz’a kadar sigorta başlatan müşterilere 500 lira bonus hediye edilecek. Genel Müdür Burak Ali Göçer:

"Bu yeni uygulamamız sayesinde müşterilerimiz, beklenmedik durumlarla karşılaştıklarında kredi kartı ödemelerini nasıl yapacaklarını düşünmek zorunda kalmayacaklar. Sigorta için yalnızca harcamaların yüzde 1'i kadar aylık prim ödemesi gerekiyor. Ayrıca bu sigortadan serbest meslek sahipleri, emekliler ve ev hanımları gibi farklı meslek grupları da yararlanabiliyor."

Dijital Dönüşüm ile Kolaylık

Burak Ali Göçer, süreçleri dijitalleştirerek müşterilerin bu tür güvencelere daha kolay ulaşmalarını sağlamaya devam ettiklerini belirtti. Temmuz ayı itibarıyla bankaya ait kredi kartları ile Garanti BBVA Mobil üzerinden kredi kartı ödeme güvencesi sigortası başlatılabiliyor.