Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: İyi Mücadele Ettik

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçı değerlendirerek, takımın mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 23.09.2024 23:44
Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 23:44

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: İyi Mücadele Ettik

Gaziantep FK-Trabzonspor Maçı Sonrası Değerlendirme

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalarak puanlarını paylaşırken, başkan Memik Yılmaz basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Memik Yılmaz: "İyi Bir Mücadele Verdik"

Yılmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımın gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. "Güzel bir maç oldu, kazasız belasız geçti. Bu maç bizim için önemli bir süreç. Lige başlama noktamız burası, geçen sezon 15 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık ve yeni bir takım kurduk. Anadolu kulübü olarak toplamda 17 transfer gerçekleştirdik ve takım olma yolunda ilerliyoruz," dedi.

Takım Olmanın Önemi

Başkan Yılmaz, takım olmanın futboldaki önemine dikkat çekerek, "Bu maçla birlikte takım olma yolundaki ilk adımlarımızı attık. Oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve değerli seyircilerimizi kutluyorum. Gönül isterdi ki 3 puanla ayrılalım, ancak futbolda önemli olan yenilmeyip mücadele etmektir," şeklinde konuştu.

Yılmaz, hakemler hakkında ise, "Onlar da birer insan ve hata yapabilirler. Ancak, gelecekte hak edileni vereceklerine inanıyorum," ifadelerini kullandı. Son olarak, "Maçın sonucu bizim için önemli bir başlangıç noktası; gelecekte şehrimize yakışır bir performans sergilemek için çalışacağız," diyerek sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında...

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında karşılaştı. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.