Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Giresun'daki Düğünde Silahlı Saldırı: İki Kişi Hayatını Kaybetti, Zanlı Tutuklandı

Giresun Eynesil'deki düğünde yaşanan silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti. Olayın zanlısı tutuklandı.

Yayın Tarihi: 11.08.2024 17:54
Güncelleme Tarihi: 11.08.2024 17:54

Giresun'daki Düğünde Silahlı Saldırı: İki Kişi Hayatını Kaybetti, Zanlı Tutuklandı

Giresun'da Düğünde Acı Olay

Giresun'un Eynesil ilçesinde düzenlenen bir düğünde yaşanan silahlı saldırıda iki kişi yaşamını yitirdi. Olay, Ören Beldesi Kıran Mahallesi'nde gerçekleşti.

Yaralıların Durumu

Saldırıda yaralanan 62 yaşındaki Bilal Yetim, tedavi için kaldırıldığı Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Diğer bir kurban, damadın babası Bilal Yetim ile birlikte Hüseyin Ölçücü de acı haberle ilgili olarak olayın detaylarını araştıran jandarma ekipleri tarafından ele alındı.

Zanlı Tutuklandı

Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan şüpheli M.D, Eynesil İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Görele Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, zanlıyı tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Cenaze Törenleri

Hayatlarını kaybeden Bilal Yetim ve Hüseyin Ölçücü için, Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinde cenaze namazı kılındı. İki cenaze, aile mezarlığına defnedildi.

Giresun'un Eynesil ilçesindeki düğünde silahla ateş edilmesi sonucu yaralanan 62 yaşındaki Bilal...

Giresun'un Eynesil ilçesindeki düğünde silahla ateş edilmesi sonucu yaralanan 62 yaşındaki Bilal Yetim ile Hüseyin Ölçücü, ilçeye bağlı Ören beldesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığına defnedildi.