Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gönen'de Çayda Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde akıntıya kapılan genç için geniş çaplı arama çalışmaları başladı.

Yayın Tarihi: 14.08.2024 01:05
Güncelleme Tarihi: 14.08.2024 01:05

Gönen'de Çayda Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Gönen'de Üzücü Olay

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte piknik yaparken girdiği çayda akıntıya kapılan 24 yaşındaki Haluk Trabzonlu için arama çalışmaları başlatıldı.

Olayın Detayları

Olay, Ortaoba Mahallesi Karapınar mevkisinde gerçekleşti. Genç, arkadaşlarıyla birlikte piknik yaparken çaya girmeye karar verdi. Ancak bir süre sonra akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu.

Arama Ekiplerinin Çalışmaları

Haluk Trabzonlu'nun kaybolduğuna dair bilgiyi alan arkadaşları, hemen jandarma'ya haber verdi. Olay yerine jandarma ile birlikte itfaiye, sağlık ekipleri, AFAD ve Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği'nden de ekipler sevk edildi.

Suyun Seviyesi Düşürüldü

Arama çalışmalarının başlamasıyla birlikte Yenice Barajı'nın su seviyesi azaltıldı ve arama faaliyetlerine 7 dalgıç dahil edildi. Ancak ekiplerin uzun çabalarına rağmen Haluk Trabzonlu'ya henüz ulaşılamadı.

Devam Eden Çalışmalar

Arama çalışmaları, sabah saatlerinden itibaren yeniden başlayacak. Olayın sonuçlanması için ekipler var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, arkadaşlarıyla piknik yaptığı yerde çaya giren ve akıntıya kapılıp...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, arkadaşlarıyla piknik yaptığı yerde çaya giren ve akıntıya kapılıp kaybolan kişi için arama çalışması başlatıldı.