Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Göztepe'li Doğan Erdoğan, Slovenya Kampını Değerlendirdi

Göztepe'nin futbolcusu Doğan Erdoğan, Slovenya kampını değerlendirdi ve sezon başlangıcıyla ilgili umut verici açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 19:49
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 19:57

Göztepe'li Doğan Erdoğan, Slovenya Kampını Değerlendirdi

Göztepe'nin Doğan Erdoğan'dan Slovenya Kampı Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin futbolcusu Doğan Erdoğan, Slovenya'nın Bled kentinde gerçekleştirdikleri kamp süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Sezona Hazırlıklar İyi Gidiyor

Erdoğan, İzmir'deki antrenmanların ardından Slovenya’da kamp yapmanın kendileri için büyük bir avantaj sağladığını belirtti. Göl manzarasıyla çevrili doğayla iç içe bir ortamda çalışmanın, kendilerine olumlu yansımalarının olduğunu ifade etti.

Hazırlık Maçları ve Takım Oyununa Vurgu

Doğan Erdoğan, hazırlık maçlarında elde ettikleri sonuçların kendileri için öğrenme süreci olduğunu vurgulayarak, "İlk maçta istediğimiz sonucu alamasak da üç maçı geride bıraktık ve yavaş yavaş toparlanıyoruz. Sezona iyi bir şekilde ilerliyoruz" dedi.

Takım Olarak Güçlü Olmalıyız

Geçen sezonki en büyük güçlerini takım oyunu olarak değerlendiren Erdoğan, "Bu yıl da takım olma başarımızı sürdüreceğiz. Bu takımın bir parçası olmaktan mutluyum ve bu sene başarılı bir sezon olacak" diyerek duygularını paylaştı.

Antalyaspor Maçı Önceliğimiz

Yeni sezonun ilk haftasındaki hedeflerinin Antalyaspor karşılaşması olduğunu belirten Erdoğan, "Geçen sene olduğu gibi hedefimiz şampiyonluk. Önümüzdeki maç bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Bled kentinde sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden...

Sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Bled kentinde sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin oyuncularından Doğan Erdoğan, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını bildirdi.