Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hatayspor'un Hedefleri ve Takvimleri: Basın Sözcüsü Atıç Açıklamalarda Bulundu

Hatayspor'un basın sözcüsü Ahmet Atıç, takımın hedefleri ve sezon planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 22:40
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 22:48

Hatayspor'un Hedefleri ve Takvimleri: Basın Sözcüsü Atıç Açıklamalarda Bulundu

Hatayspor'dan 90 Dakika Mücadelesi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un basın sözcüsü Ahmet Atıç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda takımın hedef ve sezon planları hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kardeşlik ve Dayanışma Vurgusu

Atıç, 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından Mersin'in Hatay'a gösterdiği kardeşlik örneğine değinerek, "Mersin bizi çok iyi ağırladı. Takımımız büyük bir travmanın ardından mücadele etmekte kesin kararlıdır," dedi.

Kongre Sonrası Hızla Çalışmalara Başladık

Hatayspor'un genel sekreteri olarak kongre sonrası hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirten Atıç, "Geçen yılki mücadelemiz takdire şayandır. Yönetim olarak uzun yıllar ligde kalmak için kurumsal bir hafızayla yola çıktık" ifadesini kullandı.

Takımımız Hazırlıklara Devam Ediyor

Atıç, Hatayspor'un Erzurum'da kamp yaptığını ve sezon başlangıcı için Erdemli'deki tesislere döneceklerini belirterek, “Mersin Stadı'nda Süper Lig coşkusunu hep beraber yaşayacağız,” dedi.

Transfer ve Takviye Çalışmaları

Takımın transfer sürecine de dikkat çeken Atıç, "Şu ana kadar 4 futbolcu ile anlaştık, 4-5 futbolcu daha takviye yapmayı hedefliyoruz. Amacımız, yüksek motivasyon ile mücadelemizi 90 dakikaya yaymak," diye ekledi.

Uyumlu Bir Yönetim ve Teknik Kadro

Son olarak, teknik kadro ile yönetim arasındaki uyuma vurgu yapan Atıç, transfer konusunda orta saha ve forvet pozisyonlarında destekleneceklerini belirtti.

Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç...

Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç, Mersin'de bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Atıç, burada konuşma yaptı.