Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hollywood Dünyası, Biden'ın Adaylıktan Çekilmesini Tartışıyor

Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesi Hollywood yıldızları arasında çeşitli tepkilere yol açtı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 11:08
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 11:08

Hollywood Dünyası, Biden'ın Adaylıktan Çekilmesini Tartışıyor

Hollywood'dan Biden'a Tepkiler

ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için çekilmesi, Hollywood camiasında geniş yankı buldu. Bazı ünlüler Biden'ın kararından üzüntü duyarak başkanlık sürecindeki çalışmalarını överken, diğerleri Kamala Harris'in adaylığına destek verdiler.

Ünlü İsimlerden Açıklamalar

Barbra Streisand, Biden'ın adaylıktan çekilmesini X platformundan duyurarak, "Biden, 4 yıllık görev süresinde önemli başarılara imza atmış birisi olarak tarihe geçecektir," dedi.

Oscar ödüllü sanatçı Billie Eilish'in kardeşi Finneas O'Connell, Biden ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Biden, kendi gururunu bir kenara bıraktı ve bu nedenle ona saygı duyuyorum," ifadelerini kullandı.

Mark Hamill, Biden'a teşekkür ederek, "Biden başka hiçbir başkanın başaramadığı başarılara ulaşmıştır," şeklinde bir mesaj paylaştı.

Shonda Rhimes, söz konusu hizmetlerinden dolayı Biden'a minnettar olduğunu belirtirken, Cher ise çekilme kararına duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kamala Harris'e Destek Açıklamaları

Birçok sanatçı, Kamala Harris'in başkanlık yarışındaki adaylığına destek vermekten çekinmedi. Oyuncu Kathy Griffin, "Haydi tarih yazalım, nihayet!" diyerek Harris'e olan desteğini vurguladı.

Oscar ödüllü yönetmen Spike Lee, Harris'in fotoğrafını "kız kardeş kurtarmaya geliyor" mesajıyla paylaştı. Jamie Lee Curtis de Harris'in fotoğrafını paylaşarak destek mesajı gönderdi. Üstelik Sheryl Lee Ralph, kendi sosyal medya hesabında Harris ile çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.