Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hull City'nin Premier Lig Hedefi ve Yeni Yatırımlar

Hull City, yenilenen kadrosu ve hedefleriyle Premier Lig'e yükselmeyi amaçlıyor. Başkan vekili Tan Kesler açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 11.10.2024 11:34
Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 11:34

Hull City'nin Premier Lig Hedefi ve Yeni Yatırımlar

Hull City, Premier Lig Hedefini Belirledi

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahipliğinde kadrosunu yenileyerek Premier Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Kulüp başkan vekili Tan Kesler, kulüp için önemli hedeflerini paylaştı.

Yenilenen Kadro ve Hedefler

Tan Kesler, Antalya’daki kamp sırasında yaptığı açıklamada, takımlarının yeni teknik direktörü Tim Walter ile birlikte sezona hazırlandıklarını belirtti. Kesler, Walter'ın hücum futbolunu benimsemesinin takımı olumlu etkilediğine dikkat çekti. Kesler: "Premier Lig hedefimizde herhangi bir değişiklik yok. Bu, bizim uzun vadeli planlarımızın önemli bir parçası."

Kesler, bu sezon yaptıkları 15 transferin 7-8'inin büyük yatırımlar olduğunu vurgulayarak, onlardan büyük gelir elde etmeyi umduklarını dile getirdi.

Türk Oyuncular ve İlişkiler

Eski oyuncusu Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a transfer isteği hakkında bilgi veren Kesler, kulüpler arasında sağlıklı bir işbirliği olduğunu ifade etti. Kesler: "Türk futbolunu başarı ile temsil etmeye çalışıyoruz. Türk oyuncuları kadromuzda görmek her zaman önceliğimiz."

Championship'te oynanan futbolun, İngiltere futboluna uygun olarak teknik ve fiziksel beceriye dayandığını belirten Kesler, bu beklentilere uygun Türk oyuncularla görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Yeni Transferler ve Maribor Süreci

Kosova doğumlu Mohamed Elbachir Belloumi’yi övgüyle karşılayan Kesler, oyuncunun Cezayir Milli Takımı’na seçildiğini ve takıma önemli katkılarda bulunacağına inandığını aktardı.

Ayrıca, Tan Kesler, Slovenya'nın Maribor takımını satın alma sürecinin son aşamalarında olduklarını belirtti. Kulübü şampiyonluğa oynatmayı ve Avrupa’nın önemli liglerine katılmayı hedeflediklerini ifade etti.

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin...

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başkan vekili Tan Kesler (fotoğrafta), Antalya kampında, hedeflerini, yeni transfer planlarını ve yeni yatırımlarını AA muhabirine değerlendirdi.