Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İbrahim Üzülmez Amasya'yı Ziyaret Etti

Eski futbolcu İbrahim Üzülmez, Amasya'yı ziyaret ederek Amasyaspor'un kendisi için anlamını vurguladı.

Yayın Tarihi: 16.08.2024 14:26
Güncelleme Tarihi: 16.08.2024 14:26

İbrahim Üzülmez Amasya'yı Ziyaret Etti

İbrahim Üzülmez Amasya'yı Unutmadı

Beşiktaş'ın eski futbolcularından İbrahim Üzülmez, Süper Lig'de yeni bir takım ile teknik direktörlük görüşmeleri yaptığını duyurdu.

Amasyaspor ile Bağlantıları Güçlü

Samsun'da oynanan Samsunspor-Beşiktaş maçını takip eden Üzülmez, futbol kariyerinin önemli bir dönüm noktası olan Amasya'yı ziyaret etti. Ziyaret hakkında konuşan Üzülmez, "Amasyaspor benim için her zaman özel bir yere sahip. 1997 yılında burada ikinci ligde mücadele etmiştik ve o dönemde güzel dostluklar kurdum. Benim gelişimimde Amasyaspor'un büyük payı var ve bunu asla unutmam," dedi.

Yeni Projeler Yolda

Üzülmez, teknik direktörlük kariyerinde de heyecan dolu günlerin kendisini beklediğini belirtti. "Süper Lig'den birkaç takım ile görüşüyoruz. Her an bir imzaya varabilirim. Şu anda son detayları konuşuyoruz ancak hangi takım olduğunu şimdilik açıklayamam. İşin imzaya kaldığını söyleyebilirim," şeklinde ifadelerde bulundu.

Beşiktaş’ın eski futbolcularından İbrahim Üzülmez (solda), Amasya ziyareti sırasında, her an bir...

Beşiktaş’ın eski futbolcularından İbrahim Üzülmez (solda), Amasya ziyareti sırasında, her an bir Süper Lig takımıyla teknik direktör olarak anlaşabileceğini ve görüşmelerin sürdüğüne ilişkin açıklamalarda bulundu.