Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Yaralı Polis Memurunu Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tuzla'daki operasyonda yaralanan polis memuru Adem Köş'ü hastanede ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 12:13
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 12:13

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Yaralı Polis Memurunu Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Destek Ziyareti

İstanbul'un Tuzla ilçesinde gerçekleştiren bir operasyonda yaralanan polis memuru Adem Köş için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hastane ziyareti gerçekleştirdi.

Olayın Detayları

Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 3 Ekim Perşembe günü Tuzla'da düzenlenen operasyonda Köş'ün açılan ateş sonucu ağır yaralandığını duyurdu.

Doktorların Açıklaması

Bakan Yerlikaya, ziyareti sırasında hastane yetkililerinden aldığı bilgiye göre, polis memuru Köş'ün durumunun iyiye gittiğini ve bir süre daha yoğun bakımda kalacağını aktardı.

Bakan Yerlikaya'nın Dilekleri

Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi:
"Rabb'im Ademimizi evladına, eşine, ailesine ve vatanımıza bağışladı. Kahraman mesai arkadaşıma acil şifalar diliyorum. Gece gündüz demeden canları pahasına görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

Bu olay, ülkemizde polisin görev başında karşılaştığı zorlukları ve tehlikeleri bir kez daha gözler önüne sererken, toplumun güvenliği için fedakarca çalışan güvenlik güçlerine duyulan minneti pekiştirmiştir.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Tuzla ilçesinde düzenlenen operasyonda yaralanan polis...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Tuzla ilçesinde düzenlenen operasyonda yaralanan polis memuru Adem Köş'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.