Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Isparta'da Yangın Yardımseverliği: Üç Kadın Duyarlılığı

Isparta'da yangından etkilenenlere yardım eden üç genç kadının dikkate değer davranışı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 22:07
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 22:07

Isparta'da Yangın Yardımseverliği: Üç Kadın Duyarlılığı

Isparta'da Yangına Müdahale Eden Üç Kadın

Isparta'nın Kutlubey Mahallesi'nde çıkan yangında, dumandan etkilenenlere yardım etmek için mücadele eden üç genç kadın, bir büfeden su temin etti. Yangın anında iş yeri sahibini bulamayan bu kadınlar, aldıkları ürünlerin bedelini tezgah üzerinde bırakıp ayrıldılar.

Aldıkları Ürünlerin Ücretini Bıraktılar

Güvenlik kameralarında kaydedilen olayda, yangına müdahale eden çevredeki esnaflar, itfaiye ekipleriyle birlikte çalışarak yangını söndürmek için çaba sarf ediyordu. Yangın esnasında panikleyen vatandaşlar, yardım almak amacıyla büfeye yöneldi. Ancak, dükkan sahibinin o anda iş yerinde olmadığını gören üç genç kadın, aldıkları suyun bedelini alana bırakarak ayrıldılar.

Büfe Sahibi Bilal Demir'in Açıklamaları

Büfe sahibi Bilal Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın esnasında komşusunun işletmesinde olay yerine müdahale ettiğini ve dükkanında bulunmadığını ifade etti. "Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, bu üç kadının dumandan etkilenenlere yardım etmek için su aldıklarını öğrendim. Ben yokken paralarını tezgaha bırakmaları beni gerçekten mutlu etti," diyerek duygularını paylaştı. Demir, "Bu devirde böyle bir davranış görmek zor. Kendilerine minnettarım," dedi.

Isparta'da Kutlubey Mahallesi'ndeki eğlence merkezinde yangın çıktı, söndürme çalışmalarına...

Isparta'da Kutlubey Mahallesi'ndeki eğlence merkezinde yangın çıktı, söndürme çalışmalarına itfaiye ekipleri ile çevredeki esnaf da destek verdi. Yangın sırasında panik yapanlara su almak için mahalledeki büfeye gelen üç genç kadın, esnafı yerinde bulamayınca aldıkları ürünlerin parasını tezgaha bırakarak ayrıldı. Büfe sahibi Bilal Demir, gazetecilere açıklamalarda bulundu.