Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail Başbakanı Netanyahu'ya Eleştiri: Manipülasyona Dikkat!

İsrailli esir yakını, Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına dikkat çekerek manipülatif söylemlerine itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 20:51
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 20:51

İsrail Başbakanı Netanyahu'ya Eleştiri: Manipülasyona Dikkat!

İsrailli Esir Yakınından Netanyahu'ya Uyarı

İsrailli bir esir yakınının yaptığı açıklamada, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun ABD Kongresi'nde gerçekleştireceği konuşmada, "çarpık imaj oluşturmaya" çalışacağının altını çizdi.

Manipülasyona Dikkat!

Zahiro Shachar Mor, Haaretz gazetesine yaptığı açıklamada, Netanyahu'nun "çok iyi uyguladığı manipülasyona ve içi boş sözlerine" itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Mor, ayrıca, "Faşist destekli Netanyahu yönetimi, rehineleri kurtarmak yerine başarısızlığını haklı çıkarmak ve suçu başkalarına aktarmak için her yolu deniyor," ifadelerini kullandı.

Netanyahu’nun Stratejisi

Mor, Netanyahu’nun konuşmasının sadece bir algı yaratma çabası olduğunu ifade ederek, "Tüm Temsilciler Meclisini çarpık imaj oluşturma planına rehin alıyor," dedi. Başbakanın, "şok olmuş vatandaşlarla ve basınla yüzleşmek yerine, sorumluluğunun olduğu yerden binlerce kilometre uzakta bir konuşma düzenlediğini" vurguladı.

Mor, son olarak, "Lütfen onun görünüşte kararlı söylemine, çok iyi uyguladığı manipülasyona ve ayakta alkışlanmayı amaçlayan içi boş sözlerine kanmayın," diyerek uyarıda bulundu.