Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İstanbul'da İmamı Okla Yaralayan Saldırgan Güvenlik Kamerasında

Ağcılar'da bir imam, camide okla yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İmam taburcu oldu, saldırgan tutuklandı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:44
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 13:12

İstanbul'da İmamı Okla Yaralayan Saldırgan Güvenlik Kamerasında

İstanbul'da İmamı Yaralayan Saldırganın Anbean Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ağcılar'da Necaattin Camisi'nde yaşanan olayda, imam D.K, okla saldırıya uğradı. Saldırgan M.F.G, camiye gidiş anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Anı ve Detayları

Dün gerçekleşen olayda, İmam D.K, caminin yakınlarından sağ omzundan okla vurularak yaralandı. Güvenlik kameraları, saldırganın camiye doğru yürüyüş anlarını kaydetti. Olayın ardından M.F.G, gözaltına alınarak tutuklandı.

Tanıkların İfadeleri

Olayın tanıklarından esnaf Murat Salim, AA muhabirine verdiği demeçte, "Öğle namazı için camiye girdim. Dışarıda şortla namaz kılan bir kişi vardı ve saldırgan buna sinirlendi. İmamla tartıştıktan sonra ona saldırdı. İmam içeriye kaçtı ama biz saldırganı dışarı çıkardık. Dışarıda tekrar karşılaştığımızda okunu bize doğrulttu ve birinci oku attı. Imamın sağ tarafına isabet etti. İkinci oku atacağı sırada, saldırgana doğru atlayarak onu etkisiz hale getirdim," ifadelerini kullandı.

İmam D.K’nın Durumu İyi

Olayın ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan imam D.K, bugün taburcu oldu. İmamın tedavisine evinde devam edileceği bilgisi edinildi.

Saldırganın Yakalanması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırgan M.F.G'yi olayın ardından kısa sürede yakalayarak Bakırköy Adliyesi'ne sevk etti. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanan M.F.G, olayın ardından adliyeye gönderildi.

Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide imamlık yapan D.K, caminin yakınlarında sağ omzundan...

Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide imamlık yapan D.K, caminin yakınlarında sağ omzundan okla vurularak yaralanmıştı. Görgü tanığı esnaf Murat Salim, AA muhabirineaçıklamalarda bulundu.