Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İstanbul'da Metrobüste Doğum: Sağlıklı Bir Bebek Dünyaya Geldi

İstanbul'da bir kadın metrobüste doğum yaptı, 5. çocuğuna 'Yılmaz' adını veren Mete çifti sevgi dolu bir an yaşadı.

Yayın Tarihi: 15.10.2024 17:50
Güncelleme Tarihi: 15.10.2024 17:50

İstanbul'da Metrobüste Doğum: Sağlıklı Bir Bebek Dünyaya Geldi

Metrobüste Unutulmaz Bir An

İstanbul'da yaşayan 35 haftalık hamile Hanife Mete, doğum sancılarının artması üzerine hastaneye gitmek için eşi Cemal Mete ile birlikte metrobüse bindi. Esenyurt'ta sabah saatlerinde yaşanan bu olayda, çift taksi bulamadığı için metrobüsü tercih etti.

Doğum Anı Yaşandı

Metrobüs yolculuğu sırasında Hanife'nin sancıları giderek arttı. Durumu fark eden İETT şoförü, hemen komuta merkezi ve sağlık ekiplerine haber verdi. Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde metrobüs, park alanına yönlendirildi ve diğer yolcular başka araçlara aktarıldı.

Destek ve Doğum Süreci

Hanife, eşi Cemal’in yardımıyla metrobüs içinde doğumunu gerçekleştirdi. Bu esnada, İETT şoförü ve güvenlik görevlileri de çiftin yanında bulunarak onlara destek oldular.

Sağlıklı Bebek, Mutlu Aile

Anne ve yeni doğan bebek, sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'Yılmaz' ismini verdi.

Yerel Yöneticilerin Ziyareti

Hastaneye ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

İstanbul’da, sancıları arttığı için hastaneye giden 35 haftalık Hanife Mete, taksi bulamadığı için...

İstanbul’da, sancıları arttığı için hastaneye giden 35 haftalık Hanife Mete, taksi bulamadığı için eşi Cemal Mete ile birlikte bindiği metrobüste doğum yaptı. Anne ile bebek doğumun ardından sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu (sol 5), Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu (sol 4), Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer (sol 3), İBB Meclis 1. Başkanvekili Nuri Aslan (sol 2) ile İETT Genel Müdürü İrfan Demet (sağda), hastaneye ziyarete gitti.