Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İTÜ Uluslararası İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı İkinci Dönem Başvuruları Başladı

İTÜ, Uluslararası İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı için 22 Ağustos'a kadar başvuru alıyor.

Yayın Tarihi: 07.08.2024 13:20
Güncelleme Tarihi: 07.08.2024 13:20

İTÜ Uluslararası İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı İkinci Dönem Başvuruları Başladı

İTÜ'de Uluslararası İnsan Kaynakları Yönetimi Programı için Başvurular Başladı

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından yürütülen Uluslararası İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda başvuruları yeniden kabul ediyor. Adayların, 22 Ağustos tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Programın Amacı ve Katılımcı Profili

Program; Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ve gözlemci ülkeleri, Balkanlar ve Afrika'nın yanı sıra dünya genelinden katılımcılara açıktır. İlk dönemde 300'den fazla adayın başvurduğu bu eğitim programı, küresel iş yaşamında etkili insan kaynakları yöneticileri yetiştirmeyi hedefliyor.

Disiplinlerarası Eğitim Süreci

İlk başvuru döneminde 12 farklı bölümden gelen adaylar, mühendislik, sosyal bilimler ve fen bilimleri gibi çeşitli alanlardan gelerek eğitim almaktadır. Bu disiplinlerarası yapı, katılımcıların geniş bir bakış açısı kazanmalarına yardımcı olmaktadır.

Program Seçenekleri ve Esneklik

Yüksek lisans programında hem tezli hem de tezsiz seçenekler sunulmaktadır. Tezsiz program, çevrimiçi eğitim ve ikinci öğretim imkanlarıyla profesyonellere önemli avantajlar sağlamaktadır.

Uluslararası Katılım ve Burs İmkanları

Program, İngiltere, Fransa, Katar, Japonya, Küba, Azerbaycan ve Tayland gibi ülkelerden gelen uluslararası katılımcılar için büyük ilgi görmektedir. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) da, uluslararası öğrenciler için burs imkanları sunmaktadır.

Başvuru Süreci

Adayların, başvuru yaparken ALES veya GRE belgesi, Türkçe yeterlilik belgesi, referans mektubu, niyet mektubu ve öz geçmiş gibi belgeleri ibraz etmeleri gerekmektedir. Başvurular, İTÜ lisansüstü sayfası üzerinden 22 Ağustos'a kadar yapılmalıdır.

Adaylar süreci, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin resmi sosyal medya hesaplarından ve web sitelerinden takip edebilirler.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesinde yürütülen Uluslararası İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı, kapılarını adaylar için tekrar açıyor. İTÜ bünyesinde yürütülen ve ilkine 300'ün üzerinde adayın başvuru yaptığı programın ikinci dönem başvuruları, 22 Ağustos'a kadar yapılabilecek.