Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İzmir'de Martı Olayı Sosyal Medyada Fenomen Haline Geldi

Foça'da denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martının görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 17:31
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 17:31

İzmir'de Martı Olayı Sosyal Medyada Fenomen Haline Geldi

İzmir'in Foça İlçesinde İlginç Martı Olayı

İzmir'in Foça ilçesinde, denizde yüzen bir adamın göbeğine konan martı, sosyal medyada kısa sürede viral hale geldi.

Eski Foça'da Yaşanan İlginç Anlar

Eski Foça'da oturan emekli Mehmet Oktay Özçelebi, iskelenin yakınlarında oturduğu sırada denizde sırtüstü yüzen bir kişinin üzerine konan martıyı fark etti.

Özçelebi, cep telefonuyla kaydettiği bu anı sosyal medya hesaplarında paylaştı ve birçok kullanıcının beğenisini topladı. "İnanılmaz Güzel Bir Hadise"

Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, martının o anki görüntüsünün çok ilgi çekici olduğunu ifade ederek, "Çok ilgimi çekti hemen videoya aldım. İnanılmaz güzel bir hadiseydi." dedi.

Martının Geçmişi

Özçelebi, martının İstanbul'dan Foça'ya tatile gelen bir aile tarafından getirildiğini ve ailenin dönüş yolculuğunda martıyı burada bıraktığını öğrendiğini aktardı. "Yuvadan düştüğü için bakımı yapılmaya çalışılıyordu. Buraya getirmişler. Artık kendi başına beslenmeye başladı." diyerek martının bölgede insanlarla nasıl bir ilişki ettiği hakkında bilgi verdi.

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen...

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen görüntüsü, sosyal medyada beğeni kazandı. Görüntüyü çeken Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine açıklama yaptı.