Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Juzdan ile Mağazalarda Alışveriş Kredisi Dönemi Başladı

Akbank, Juzdan kullanıcılarına fiziksel mağazalarda QR kod ile alışveriş kredisi imkanı sunuyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 11:33
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:05

Juzdan ile Mağazalarda Alışveriş Kredisi Dönemi Başladı

Juzdan ile Alışverişte Kolaylık

Juzdan kullanıcıları, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak alışveriş kredisi ile ödemelerini gerçekleştirebiliyor. Akbank'ın geliştirdiği bu sistem, internet alışverişlerinde sunduğu alışveriş kredisi seçeneğini 50 binden fazla fiziksel noktada kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Esnek Ödeme Seçenekleri

Akbank POS'u bulunan anlaşmalı mağazalarda alışveriş yapan Juzdan kullanıcıları, uygulamaları üzerinden kasada QR kod okutarak alışveriş kredisine başvurabiliyor. Bu sayede, büyük markalardan yerel firmalara kadar on binlerce fiziksel noktada alışveriş yaparken esneklik sağlıyorlar.

Yenilikçi Yaklaşım

Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu, Juzdan deneyimini sürekli zenginleştirmeye odaklandıklarını vurguladı. "Teknolojiyi insan odaklı çözümlerle birleştirerek müşterilerin hayatını kolaylaştırmayı ve günlük yaşamlarına değer katmayı hedefliyoruz" dedi. Juzdan, bu yenilikler ile Türkiye genelindeki kullanıcılarına modern ve kolay bir ödeme deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Kampanya Fırsatları

Akbank, yeni ödeme fonksiyonunu deneyimleyen kullanıcılara özel bir kampanya da başlattı. 31 Ağustos'a kadar Juzdan'dan kredi ile yapılan 2,500 – 150,000 lira arasındaki alışverişlerde kullanıcılar 500 lira chip-para kazanabiliyor. Bu avantaj, hem online hem de fiziksel mağazalardan yapılacak alışverişlerde geçerli.

Juzdan kullanıcıları artık, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak ödemelerini alışveriş kredisi ile...

Juzdan kullanıcıları artık, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak ödemelerini alışveriş kredisi ile gerçekleştirebiliyor.