Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kadın Hafızlar Kariyer Eğitimi için Bir Araya Geldi

80 üniversiteli kadın hafız, Kızılcahamam'da kariyer ve staj eğitimi için toplandı.

Yayın Tarihi: 24.08.2024 21:19
Güncelleme Tarihi: 24.08.2024 21:19

Kadın Hafızlar Kariyer Eğitimi için Bir Araya Geldi

Kadın Hafızların Buluşması: Staj ve Kariyer Eğitim Programı

Türkiye'nin dört bir yanından gelen 80 üniversiteli kadın hafız, Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) öncülüğünde Kızılcahamam'da düzenlenen Staj ve Kariyer Eğitim Programı'nda bir araya geldi.

EHAD'dan alınan bilgilere göre, programın açılış konuşmaları yapıldıktan sonra, etkinliklerle dolu bir gün geçirildi.

Kamp Programı ve Etkinlikler

Kızılcahamam İlçe Müftülüğü ve Kızılcahamam Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen kamp programı, yarın da devam edecek. Program kapsamında, öğretim görevlisi Ayşe Karakaya "Hafızlığın Değeri ve İşlevselliğinin Arttırılması" konulu bir sunum gerçekleştirirken, Emine Çınar ise "Gazze, Kur'an ve Direniş Gücü" hakkında konuşma yapacak.

Bu buluşmada ayrıca, kadınların takım çalışması, gönüllülük, zaman yönetimi, kariyer planlama, temel iletişim becerileri, liderlik gibi yeteneklerini geliştirmelerine yönelik seminerler düzenlenecek.

Hedef: Profesyonel Gelişim

EHAD Staj ve Kariyer Eğitim Programı, hafızların ve gençlerin profesyonel yaşamlarında başarılı olmaları için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefliyor. Eğitim modülleri, Ankara'da yapılacak bir gezi ile noktalanacak.

Türkiye'nin farklı illerinden 80 üniversiteli kadın hafız, Evrensel Hafızlar Derneğince (EHAD)...

Türkiye'nin farklı illerinden 80 üniversiteli kadın hafız, Evrensel Hafızlar Derneğince (EHAD) Kızılcahamam'da düzenlenen Staj ve Kariyer Eğitim Programı'nda bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını EHAD Genel Başkanı Ali Özdemir yaptı.