Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kamala Harris'e Destek Artıyor: Vali Newsom'dan Destek Mesajı

California Valisi Gavin Newsom, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e destek açıklaması yaptı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 04:19
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 04:19

Kamala Harris'e Destek Artıyor: Vali Newsom'dan Destek Mesajı

Harris'e Destek Büyüyor

ABD Başkanı Joe Biden, 2024 Kasım seçimlerinde aday olmayacağını duyurduktan sonra, yardımcısı Kamala Harris'i desteklemek için önemli isimler bir araya geliyor. Bu isimlerden biri de California Valisi Gavin Newsom.

Vali Newsom'dan Duygusal Destek

Newsom, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Harris’i Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'a karşı destekledi. Harris için "çetin, korkusuz ve inatçı" ifadelerini kullanan Newsom, bu kritik dönemde Harris'in liderliğine olan güvenini dile getirdi.

Demokrasi ve Gelecek İçin Mücadele

Vali Newsom, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Demokrasimiz tehlikede ve geleceğimiz karmaşık bir dönemden geçiyor. Donald Trump'ın karanlık vizyonuna karşı koymak ve ülkemizi daha sağlıklı bir geleceğe taşımak için, ABD Başkan Yardımcısından daha iyi bir aday olamaz." Bu sözleriyle yalnızca Harris'e değil, aynı zamanda demokratik değerlere de vurgu yaptı.

Demokrat Parti'nin Geleceği

Biden'ın adaylıktan çekilmesi halinde, Vali Newsom'un da Demokrat Parti içinde potansiyel bir aday olarak anılacağı konuşuluyor. Partinin geleceği için kritik dönüm noktalarının yaşandığı bu süreçte, destek mesajları önem kazanıyor.