Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kara Yollarındaki Trafik Durumu

Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle çeşitli yollar geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 08:23
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 08:23

Kara Yollarındaki Trafik Durumu

Kara Yollarında Durum Değerlendirmesi

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmalar sırasında sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları büyük önem arz etmektedir.

Önemli Yol Çalışmaları

İzmir-Aydın Otoyolu: 1-3. kilometreler arasında, Belevi Viyadüğü'nde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle yol, 9 Ağustos'a kadar trafiğe kapatılacak. Trafik, karşı yönden gidiş-geliş şeklinde sağlanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu: Akmeşe-Adapazarı kavşakları arasında, Ankara-İstanbul (Kuzey) istikametinde yol bakım çalışması yapılmakta. Bu süreçte, trafik İstanbul-Ankara (Güney) istikametinden iki yönlü olarak gerçekleşmektedir.

Anadolu Otoyolu: Yeniçağa-Bolu (Doğu) Kavşağı kesiminde, 9-11. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti 26 Temmuz'a kadar trafiğe kapatılacak. Diğer istikametten ise ulaşıma kontrollü izin verilmektedir.

Diğer Yol Durumları

Bingöl-Solhan ve Samsun-Ankara yollarında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Nevşehir-Ürgüp yolu ile Diyarbakır-Bismil-Batman yolunda ise yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştirilmektedir.

Trabzon-Rize yolunda devam eden bordür boyama çalışmaları sebebiyle de kontrollü geçişler yapılmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolu üzerindeki asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Bursa-İnegöl istikametinde yol kapatılarak trafik İnegöl-Bursa yönünde iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Bartın-Safranbolu yolunda da asfalt sathi kaplama çalışmaları yapılmakta olup, sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerektiği hatırlatılmaktadır.