Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Karmod, Güvenlik Kabinlerine Metrolux Serisini Ekledi

Karmod, Metrolux modeliyle lüks güvenlik kabinleri üretimine başladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 13:46
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 13:58

Karmod, Güvenlik Kabinlerine Metrolux Serisini Ekledi

Karmod'tan Yeni Ürün: Metrolux Kabin

Karmod, lüks güvenlik kabinlerine Metrolux modelini ekleyerek sektördeki yerini güçlendiriyor. Genel Müdür Zekai Küçük, bu yeni kabinlerin modern mimari ile estetik kazanıldığını bildirdi.

Estetik ve Konfor Bir Arada

Küçük, yeni kabinin hem estetik hem de konfor beklentilerini karşılamak için tasarlandığını belirtti. Metrolux kabinlerinin, markalı proje gereksinimleri için ideal güvenlik yapıları sunduğunu ifade etti.

İklimlendirme ve Enerji Verimliliği

Yeni ürünlerin, güvenlik personelinin konforunu artıracak özelliklere sahip olduğunu kaydeden Küçük, kabin içindeki iklimlendirme sisteminin tüm mevsimlerde en iyi konforu sağladığını vurguladı. Ayrıca, enerji tasarruflu bir tasarım tercih ettiklerini belirtti.

Yalıtım Özellikleri

Metrolux kabinlerinin duvar bloklarında, A1 sınıfı yanmaz taş yünü izolasyon malzemesi kullanıldığını belirten Küçük, bu özelliklerin güvenlik personeline güven verdiğinin altını çizdi.

Kullanıma Hazır Üretim

Küçük, kabinlerin zemin, duvar ve çatısının çelik iskelet sistemi ile güçlendirildiğini ifade etti. Dış ve iç kaplamalarda alüminyum kompozit levhalar kullanılarak, mimari uyum gözetildiğini aktardı.

Özel Üretim Alternatifleri

Yeni modellerinin 2 metrekareden 10 metrekareye kadar 7 farklı ölçüde üretilebildiğini belirten Küçük, kullanıcıların özel taleplerine de yanıt verdiklerini açıkladı.

Güvenlik ve Konfor Bir Arada

Küçük, kabinlerin kullanımına yönelik sundukları alternatif planlarla güvenlik ve tuvalet alanlarının da bir arada sağlanabileceğini vurguladı. Karmod’un yeni kabinleri, siparişten kısa bir süre sonra üretimi tamamlanıp, hemen kullanılabilir hale geliyor.

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi. Şirketten yapılan...

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, estetik ve konfor beklentilerini karşılamaya yönelik kullanıma hazır üretim konseptinde yeni bir kabin geliştirdi.