Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kasımpaşa ile Beraberlik: Adana Demirspor'da Michael Valkanis'tan Değerlendirme

Adana Demirspor, Kasımpaşa ile oynadığı maçta 2-2 berabere kaldı. Teknik direktör Michael Valkanis, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 25.08.2024 22:22
Güncelleme Tarihi: 25.08.2024 22:22

Kasımpaşa ile Beraberlik: Adana Demirspor'da Michael Valkanis'tan Değerlendirme

Kasımpaşa ile Beraberlik: Adana Demirspor'da Michael Valkanis'tan Değerlendirme

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası basın toplantısında konuşan teknik direktör Michael Valkanis, takımının göstermiş olduğu mücadele ruhunu ve gelişim sürecini vurguladı.

Maç Öncesi ve Sonrası Düşünceler

Valkanis, “Zorlu ve ilginç bir maçtı, 2-0'dan 2-2 yaptığımız için mutluyum. 3 puan alamadık ama pozitif şeyler çıkardık” ifadelerini kullandı. Takımda yaptığı değişikliklere de değinen Valkanis, “Önceki maçtan 4 farklı oyuncu oynattık. Salih, bugün ilk kez mücadele etti. Bünyamin birçok farklı pozisyonda oynadı ve elinden geleni yaptı” şeklinde konuştu.

Genç Kaleci ve takımın Performansı

Valkanis, 15 yaşındaki kaleci Deniz Eren'in ilk yarıdaki performansını övdü: “İlk yarıda yediğimiz baskıyı çok güzel karşıladı”. Ancak ilk yarıya adaptasyon sıkıntısı yaşadıklarını belirten Valkanis, “0-0 içeriye girebiliriz diye umdum ama çok basit bir gol yedik” dedi. Penaltı kazanma fırsatını değerlendirmediklerinin altını çizen teknik direktör, “İkinci yarıda daha iyi oynadık” ifadelerini kullandı.

Gelecek Maç İçin Hedefler

Valkanis, takımın gelişimi için çalışmalarına devam edeceklerini belirtirken, “Belki bir 10 dakikamız daha olsaydı 3 puan alabilirdik. Kazanmak istiyorduk ve buradan elimiz boş dönmedik” şeklinde konuştu. Son olarak, gelecek hedefleri için Galatasaray maçına odaklanacaklarını ve analize başlayacaklarını ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor takımları Recep Tayyip Erdoğan...

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor takımları Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaştı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.