Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kasımpaşa ve Adana Demirspor Maçında Beraberlik

Kasımpaşa, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalırken, yardımcı antrenör Barış Kanbak maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 25.08.2024 22:42
Güncelleme Tarihi: 25.08.2024 22:42

Kasımpaşa ve Adana Demirspor Maçında Beraberlik

Kasımpaşa-Adana Demirspor Maçında Sonuç

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Maçta her iki ekip de 2-2'lik eşitlikle sahadan ayrıldı.

Barış Kanbak'ın Değerlendirmeleri

Kasımpaşa'nın yardımcı antrenörü Barış Kanbak, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu. Kanbak, "Buna benzer bir maçı ilk haftada da yaşadık. Bu durumun tekrar etmesinden üzüntü duyuyoruz. İki yarıda da üstün taraf bizdik; ancak sonuca yansıtmayı başaramadık," dedi.

İstatistikler ve Gelecek Hedefler

Kanbak, maç sırasında rakiplerine oranla ceza sahasında iki kat daha fazla fırsat bulduklarını ancak kontrataklarla iki gol yediklerini belirtti. "Penaltı golle sonuçlansa, farklı bir konuyu tartışabilirdik. İstatistikler tek başına maçı kazandırmaz," diyerek takımın performansını eleştirdi.

Sezon Başının Zorluğu ve Takviye Planları

Sezonun başındaki dalgalı performansa dikkat çeken Kanbak, "Normalde sezona iyi başlayamıyoruz, sonradan açılıyoruz. Takıma takviyeler yapılacak," ifadelerini kullandı. Bu akşamı kaybedilmiş 2 puan olarak değerlendirdiğini de sözlerine ekledi.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor takımları Recep Tayyip Erdoğan...

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor takımları Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaştı. Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.