Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kastamonu'daki Tekne Faciasında İki Cansız Bedene Ulaşıldı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde batan teknedeki kaybolan kişilerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Arama çalışmaları sürüyor.

Yayın Tarihi: 16.08.2024 13:08
Güncelleme Tarihi: 16.08.2024 13:08

Kastamonu'daki Tekne Faciasında İki Cansız Bedene Ulaşıldı

Kastamonu'daki Tekne Faciasında Gelişmeler

Kastamonu'nun Cide ilçesinde meydana gelen tekne kazasında kaybolan 3 kişiden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı.

Tekne Kazasının Detayları

11 Ağustos'ta Gideros Koyu'nun 2 mil açığında meydana gelen olayda, "Maviş" isimli fiber tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle battı. Olay sonucunda 6 kişinin bulunduğu tekneden 3'ü kayboldu.

Arama Kurtarma Çalışmaları

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleri, kaybolan 3 kişiyi bulmak için canla başla çalışıyor. Sabah saatlerinde Samsun ve Sinop emniyet müdürlüklerinden 6 dalgıç polis, Bartın Emniyet Müdürlüğünden bir polis kontrol botu ve 4 gemi personeli bölgeye sevk edildi. Ayrıca, helikopter ve AFAD ekiplerinin dron ile yaptığı aramalar devam ediyor.

Cansız Bedene Ulaşım

Kaybolan Esmanur Gülcan'dan sonra, Hülya Mütevelli'ye ait olduğu değerlendirilen ikinci ceset de bulundu. Cide açıklarında çıkarılan bu cesetler, kimlik tespit çalışmaları için Cide Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kurtarma Anları

Denizden gelen sesler sonucunda batan teknedeki 3 kişi, yakındaki balıkçı gemisi tarafından kurtarıldı. Ancak kaybolan 3 kişinin bulunması için tüm ekipler seferber olmuş durumda.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, teknenin batması sonucu kaybolan 3 kişiden 2'sinin cansız bedenine...

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, teknenin batması sonucu kaybolan 3 kişiden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı. Bölgede, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri çalışma yürüttü.