Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Beşiktaş Maçından Umutlu

Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçından galibiyet bekliyor ve takımının potansiyeline güveniyor.

Yayın Tarihi: 28.09.2024 11:10
Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 11:10

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Beşiktaş Maçından Umutlu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş Maçında İddialı

Trendyaol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasında oynanacak Beşiktaş maçından zafer beklediğini dile getirdi. Çamlı, "Çok iyi bir futbolla, çok iyi bir neticeyle sahadan ayrılacağımızdan şüphem yok" dedi.

Ligin Uzun Maratonu

Çamlı, yaptığı açıklamada, ligin uzun bir maraton olduğunu ve Kayserispor’un ilerleyen haftalarda hak ettiği başarıyı elde edeceğine inandığını vurguladı. Futbolun bazen hak ettiği puanları kazandıramadığını belirten Çamlı, "İki hafta önce Trabzonspor maçı oynadık. Oyuncularımızın sergilediği performans takdir topladı, ancak 89. dakikada Gökhan Sazdağı’nın kırmızı kartı her şeyi değiştirdi; oynadığımız oyunun karşılığı kesinlikle 2-2 olmamalıydı" şeklinde konuştu.

Takım İçindeki Olumlu Atmosfer

Çamlı, kulüpteki aile ortamının sahaya olumlu yansıdığını belirterek, takımda önemli sakatlıkların yaşandığını ifade etti. "İlk 11'den 7 oyuncumuz yok. Stoperimiz Majid Hosseini'nin sakatlığı sürüyor ve önemli eksikliklerimiz var. Bununla birlikte, Gökhan’ın kırmızı kartı da işimizi zorlaştırdı." diye ekledi.

Düştürmeyecek Güçteyiz

Başkan, Kayserispor’un ligde düşme korkusu taşımadığını ve kulübün tüm zorlukların üstesinden geleceğine inandığını vurguladı. "Bu sezon ligde kalmak geçen yıldan daha zor, ancak Kayserispor olarak bu güçteyiz. Hiçbir sıkıntı sezgimizden taviz vermemize engel olamaz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Maçı İçin Hazır

Beşiktaş maçı öncesi sözlerine devam eden Çamlı, rakiplerinin büyük bir kariyere sahip olduğunu belirtip, takımının da bu zorlu karşılaşmada galip geleceğinden emin olduğunu vurguladı: "Gelin, bu maçı keyifle izleyelim. İyi olan her zaman alkışlansın". Kayserispor taraftarlarından destek bekleyen Çamlı, "Endişeye gerek yok. Beşiktaş maçında kalitemizi göstereceğiz" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirtti. Çamlı, AA muhabirine, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.