Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor'un Başakşehir ile Beraberliği: Alper Kelkitli'nin Değerlendirmesi

Kayserispor, Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak milli araya moralli girdi, Alper Kelkitli başarıyı değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 22:37
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 22:37

Kayserispor'un Başakşehir ile Beraberliği: Alper Kelkitli'nin Değerlendirmesi

Kayserispor'un Beraberliği ve Hedefleri

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor, deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, takımının performansına dair değerlendirmelerde bulundu.

Mücadele ve Morale Duyulan İhtiyaç

Kelkitli, İstanbul'da milli araya puan ya da puanlarla girmeyi amaçladıklarını belirterek, "İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı, milli araya moralli girdik." dedi.

Göreve Başlama ve Analiz Süreci

Göreve geçtiğimiz Salı günü başladıklarını ifade eden Kelkitli, "Kulübün içinden gelen antrenörleriz ve oyuncu profilini biliyoruz. Hazır olduğumuzu ispatlamak istedik. Rakibi iyi analiz ettik ve sistem değişikliklerini gözlemledik." şeklinde konuştu.

Genç Yeteneklere Şans Verme

Kelkitli, Türk futboluna genç oyuncular kazandırma hedeflerini vurgulayarak, "Bugün akademiden yetişen 3 oyuncumuza şans verdik. Daha iyi olacağımıza garantisini veriyoruz." diyerek takımın geleceği için olumlu mesajlar verdi.

Sonuç ve Hedefler

Müsabakanın ilk yarısını 1-0 önde kapattıklarını ancak ikinci yarıda yedikleri erken golün demoralize edici olduğunu belirten Kelkitli, oyuncularına olan güveninin sürdüğünü ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona...

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.