Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kırklareli'nde İsmail Heniyye Suikastı Protestosu

Kırklareli'de Saadet Partisi, İsmail Heniyye'ye yönelik suikastı protesto ederek Filistin davasına destek verdi.

Yayın Tarihi: 03.08.2024 16:11
Güncelleme Tarihi: 03.08.2024 16:11

Kırklareli'nde İsmail Heniyye Suikastı Protestosu

Kırklareli'nde Protesto Etkinliği

Saadet Partisi Kırklareli İl Teşkilatı, Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin suikasta uğramasını kınamak amacıyla bir protesto düzenledi.

Bir Araya Gelen Partililer

Partinin İl Başkanı Mustafa Abdülrezzak ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Metin Dursun liderliğindeki katılımcılar, Türk ve Filistin bayraklarıyla Şevket Dingiloğlu Parkı'nda toplandılar. Tekbirlerle Yükselen Sesler

Protesto sırasında katılımcılar, tekbir getirdiler. Açıklama yapan Dursun, İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'de başlattığı işgalin devam ettiğini vurguladı ve dünyanın gözü önünde gerçekleştirilen soykırımı eleştirdi.

Dünyaya Duyurulan Mesaj

Dursun, Heniyye'ye yönelik suikastı kınayarak, "Bugün 81 ilimizde, meydanları dolduran kardeşlerimiz, şehit komutan İsmail Heniyye'nin bizler için vasiyet olan isteğini yerine getirmektedir," dedi. Dursun, Filistin davasının herkesin davası olduğunu belirtti ve zaferin Allah'ın izniyle geleceğine inandıklarını ifade etti. Filistin'in Geleceği

Dursun, "Nehirden denize özgür Filistin bir hayal değil, bir hakikattir ve bu hakikat mutlaka gerçekleşecektir. Bir Filistin vardı, bir Filistin yine var ve daima var olacak" şeklinde sözlerini tamamladı.

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığınca Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik...

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığınca Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik suikast protesto edildi. İl Başkan Yardımcısı Mehmet Metin Dursun (ortada), grup adına açıklamada bulundu.